Cebula – żołta,czerwona oraz biała

przez | 08/04/2009

Cebula, cebula, cebula! Żółty, czerwony lub biały, globusy te są przeznaczone tylko dla Ciebie – a nie jesteśmy kwietnia oszukiwanie.

stawia nowy i bardzo smaczne skrętu na znane udogodnienia ziemniaka gratin. Las gruszka (Dostępne do końca miesiąca) i czerwona cebula – sprzedaż cebuli obranej to dokonać terrific akompaniamentu palonych nogi jagnięce lub oszklone szynka, lub jakiegokolwiek palonej mięsa lub drobiu.

Francuska zupa cebulowa jest klasycznym, ale rzadko wystarcza do pełnego posiłku. Wiosenna zupa cebulowa jest odpowiedzią na ten problem. Z fiber bogate ciecierzycy dodany do wywaru przyprawiony z sherry i trzy rodzaje cebuli, jak można pójść źle? wersji tego przepisu jest także nieco lżejsza i znacznie łatwiejsze do przygotowania w domu niż klasyczne.

Zdjęcia i linki do receptury są poniżej. Aby uzyskać więcej recipe pomysłów kliknąć kartę oznaczone recipes powyżej.

Uwaga: marca do sierpnia oznacza sezon wiosna / lato cebuli. Od łagodnych do słodkie, dodatkowych zawartości wody w tych globusy czyni je idealnymi do stosowania w odniesieniu do surowego i lekko gotowane lub potrawy z grilla. Skąd wiesz, jeśli znalazł łagodne odmiany? Spójrz na ich lżejsze kolorowe, bibuły cienką skórę.